ukraine unitedkingdom
  • alex@deltahouse.ua

Індивідуальність збірного будівництва

  • 0

Індивідуальність збірного будівництва

Енергоефективний збірний будинок – площа 181 м2 (м. Вупперталь)

Сборные дома из Словении

Питання про «типовість» проектів від провідних європейських виробників збірних будинків залишилось в минулому. Часи, коли було декілька десятків незмінних проектів будинків з встановленими жорсткими обмеженнями по архітектурі і наповненню залишилися в минулому.
Якщо ви будуєте будинок для родини, маєте можливість спроектувати цей будинок відповідно до власних уявлень, побажань та потреб. Більше двох третин усіх збірних будинків, вироблених в Європі, в даний час є індивідуальними проектами.

Внутрішнє наповнення будинку також є індивідуальним
Внутрішні планування будинку можуть бути спроектовані таким чином, щоб відповідати потребам будь-якої сім’ї. Враховується можливість проживання з літніми батьками, багатодітних родин, людей з індивідуальними потребами та багато іншого. Якщо брати за основу типові проекти, то в них також можна вносити зміни відповідно до ваших потреб. Стіни можуть бути видалені або додані, щоб збільшити або зменшити простір. На першому поверсі може бути розташована кухня-їдальня, різні підсобні приміщення, можливо гостьова спальня. В мансарді можуть розташовуватися спальні та дитячі кімнати, раєм для дітей буде ігрова зона в горищному просторі.

Європейські заводи по виробництву збірних будинків мають великий досвід роботи з дизайн-студіями, які добре розбираються в сучасних тенденціях дизайну. В останні роки все більше замовників вибирають максимальну кількість натуральних матеріалів для фінішної обробки, таких як дерево, бо дерево є найважливішим будівельним матеріалом у виробництві збірних будинків, екологічним, теплим і поновлюваним природним матеріалом.

Не потрібно нікого переконувати, що сучасні збірні будинки є високотехнологічними архітектурними спорудами, які з кожним днем мають все більший  і більший  попит  у всьому світі. Кращим прикладом є стиль Bauhaus, який виник в результаті попиту на Енергоефективні та економічно вигідні будівлі та споруди. Він має кубічну форму, плоскі поверхні, практичні поверхові плани. Такі форми і наповнення відповідають сучасним тенденціям компактного дизайну і, відповідно, економічно-енергетичному балансу, а також мають  сучасний зовнішній вигляд і є енергоефективними.

Центр Енергоефективного Будівництва – Будуємо Майбутнє www.ceec.com.ua


Залишити коментар