ukraine unitedkingdom
  • alex@deltahouse.ua

Кубічне Бунгало – місце для всієї родини ;-)

  • 0

Кубічне Бунгало – місце для всієї родини ;-)

Збірні будинки

У порядку збірні будинки в Швейцарії, я хотів би представити вам сьогодні. Це тверезий Бунгало WeberHaus.Архітектура в Швейцарії характеризується кубічної дати. Будь по Голд-Кост в Цюріху або уздовж вражаючих озер в Тічино, наскільки око може бачити ви можете знайти сучасний і досить мінімалістський архітектури. Це стосується вільних архітекторів запланованих будинків, а й для панельних будинків.

Престижне бунгало WeberHaus в Швейцарії

Бунгало площею 30 м в довжину і 9 метрів у ширину. У середині будівлі знаходиться невелика будівля, яке перетворює квартиру в Баухауз-бунгало. Обсяг створює площу майже 180 квадратних метрів, що абсолютно достатньо для вільного розміщення великої родини.

Бунгало побудовано за технологією збірного будівництва та має U-подібне планування. Будинок розташований в південній частині Швейцарії. При проектуванні, власник був натхненний італійським стилем. Результат – середземноморська просторова концепція, в якій переважають коричневі та бежеві тони.

Кладова, гараж та підсобне приміщення ідеально взаємопов’язані.

Інтер’єр гармонійно вписується в загальну концепцію бунгало. Меблі в середземноморському стилі. У вітальні і їдальні, центр обмежений шведською плитою, безумовно, один з Eyecatcher. Це чудово відокремлює зони простору. На терасі є затишна зона відпочинку і відкритий камін.

Я вважаю, що літніми вечорами тут є особлива атмосфера) Що ви думаєте?

Збірні будинки від ЦЕБ – місце для всієї родини www.ceec.com.ua


Залишити коментар