ukraine unitedkingdom
  • alex@deltahouse.ua

Я хочу будувати будинки ваших фантазій)

  • 0

Я хочу будувати будинки ваших фантазій)

Moderne-Villa-ceec_4

Сучасний збірний будинок що однозначно має вау-фактор та ретельно спроектований для комфортного постійного перебування людей з обмеженими можливостями. Все в одному рівні!

Що робить доступним перебування? Візочникам вітальня дозволяє абсолютно вільно пересуватися, не можливо спіткнутися на краю. Особливо в тому віці, коли той чи інший залежить від ходунків або крісла – доступність є надважливим фактором.

Moderne-Villa-ceec_7

Доступний для людей з обмеженими можливостями будинок, як правило, не в змозі бути сучасним будинком або будинком з фантазії. Цей об’єкт сучасного збірного будівництва доводить протилежне) Відкритий, великі рівнини на обидвох рівнях, цокольний поверх і верхній поверх характеризуються великою площею.

Із зовнішнього боку будинок виглядає для мене як звичайний будинок на схилі пагорба. Це сучасний, шикарний, великий, яскравий і систематично спроектований будинок. Реальне життя проходить на першому поверсі. Сад на даху невеликий, але має все, що потрібно. Красива тераса, прекрасний панорамний вид, невеликий фонтан і багато місця, щоб розслабитися. Ідеально підходить, щоб насолоджуватися життям.


Залишити коментар