ukraine unitedkingdom
  • alex@deltahouse.ua

Існують вагомі причини для вибору збірних дерев’яних будинків

  • 0

Існують вагомі причини для вибору збірних дерев’яних будинків

10102015_20

Все більше і більше будівельників та майбутніх власників обирають збірні дерев’яні будинки. Наприклад, у Німеччині у 2014 році частка ринку будівництва досягла 25 відсотків, це означає, що кожен четвертий побудований будинок для родини в Німеччині є збудованим за технологією збірного будівництва.

1. Все приходить з одного джерела, замовник працює тільки з однією компанією. Багато замовників не мають часу і можливості постійно стежити за будівництвом і контролювати якість. Всі ці турботи компанія «Центр Енергоефективного Будівництва» бере на себе, несе відповідальність за терміни та якість виконання всіх робіт на всіх етапах.

10102015_19

2. Висока якість будівництва завжди відповідає вимогам європейських сертифікуючих асоціацій з виготовлення та монтажу збірних будинків. Промислове виробництво збірного будинку дозволяє уникнути помилок, тому що всі компоненти виготовлені на високоточному обладнанні в заводських умовах.

3. Фіксована ціна і точна дата монтажу збірних конструкцій забезпечує високу надійність планування грошових витрат і витрат часу. При будівництві збірного будинку фіксована ціна за договором гарантується, що дає можливість уникнути перевитрат фінансів. Зміна термінів монтажу через погодні чи інші умови і ринкове зростання цін на матеріали не впливає на загальну вартість конструкції, зазначену в договорі.

20102015_5

4. Збірні будинки є наденергоефективними. Причиною цьому є фізичні властивості будівельних матеріалів, таких, як дерево, і кілька шарів високоефективних теплоізоляційних матеріалів в складі стін. Додаткову енергію будинок виробляє з відновлюваних джерел енергії, часто такі джерела виробляють більше енергії, ніж його жителі споживають.

5. Індивідуальна архітектура збірних будинків. Замовник не обмежений у виборі архітектури і внутрішнього наповнення будинку. Архітектори можуть створити будинок вашої мрії, це відноситься як до архітектури будинку, внутрішнього планування та наповнення, так і до вибору обладнання. Сьогодні дві третини всіх вироблених будинків проектуються відповідно до побажань майбутніх власників.

20102015_4

6. Обслуговування від виробника. Багато виробників пропонують після завершення будівництва технічне обслуговування вашого будинку в ході його експлуатації. Це сприяє збереженню високого ступеня стабільності енергозбереження, збереження бездоганного зовнішнього вигляду і комфорту проживання в збірних будинках. Сучасні збірні будинки мають термін експлуатації не менше, ніж кам’яні або традиційні цегляні будинки.

7. Збереження навколишнього середовища здійснюється протягом усього терміну експлуатації. Виготовлення конструкційних виробів з дерева вимагає менше енергії в порівнянні зі звичайними будівельними матеріалами. І, нарешті, потреба в енергії для нагріву таких будинків є постійно низькою.

10102015_13


Залишити коментар